Ibu ada followers ke??

Tuesday, March 24, 2009

::MaK dE DAtANg fRoM KL::

Last week, makde, pakde n yasmine datang ke umah kita...dari 19.03.2009 -21.03.2009....dorang naik bas je....sbb pakde mls nak drive...

19hb tu xde plan nak bawak dorg ke mana2 sbb kat kg ada 2 tmpt makan gulai (kenduri kawen)...jd ibu ajak dorg gi sama...kebetulan tuan rumah pun jemput...bolehla gi skali...kalu x jemput, xleh gi gak...dosa makan...

20hb lak, kita gi Taman Tamadun Islam...Kebetulan mokde n ayahde sebelah ayah pn ada balik kg sama....jd kita gi TTI bersama kuarga pakde KL n ayahde kemaman...kita bertolak ke TTI selepas asar..

Seronoklah haiqal...dpt berlari sakan...syirah jd teman bermain...

Dalam kul 7.00mlm TTI pun dh nak tutup....kita gi masjid kristal plak memandangkan pakde KL nak tgk...tp xdpt masuk kawasan msjd kristal pn...tgk dari tempat park keta jer sbb kwsn msjd kristal pn dah xde org..
Malam tu lak, kita bakar sotong kat umah kita...ayahde kemaman beli kat org baru balik dari candak sotong kat Telok Kalong, Kemaman...dia wat balik sbb ayah kirim...puas makan sotong malam tu...ibu rasa cam nak t'muntah je sbb terlalu byk makan sotong...muak kot...
21hb, hari last makde KL bersama kita....dorg nak naik bas balik ke KL kul 10mlm ...Pagi xde apa2 plan nak ke mana2.cuma ayah dgn pakde jer gi Losong sbb nak beli kopok lekor n kopok keping...nak bg kat kwn2 kat KL kot....ptg lak kita gi mkn kat umah makcik sbb makcik nak suruh pakde masak asam pedas...pakde kan chef...makcik beli ikan pari besar sbb dia teringin nak mkn chef punya masakan...hahaha..ada2 je makcik haiqal n farah ni....macam la kat restoren x sedap...hihi

malam, pas maghrib, kita gi umah ayahlong dulu sblm hantar pakde, makde n yasmine ke bustand...kita gi bustand terlalu awal..bas bertolak kul 10mlm...so, kita berenti jap kat taman, dekat ngan bangunan Felda tu...Masa kat bustand,haiqal ngs sbb nak ikut makde naik bas...ibu pn sedih gk sbb dorg nak balik KL dah...kejap je masa berlalu..Harap2 dorg akan datang lagi ke kg kita....

ibu ada upload some pictures n 1 vidoe spjg dorg berada di trg sbg kenang2an...enjoy it..

amboi minah kecik ni....


kesian farah...sampai tertido sbb penat..



abglong pun kepenatan n dahaga




yasmine nampak seluar dalam..huhu..


main nyorok2 lak dema ni...



haiqal...penat ke???

bulat jer mata adik

syirah nak kacau haiqal la tu...

ayahde n mokde kemaman...

berebut air la pulak..





dahaganya abglong....
lepak kat taman sebentar, sementara tunggu nak naik bas...



mata yasmine yang besar...




video

No comments:

Post a Comment

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...