Ibu ada followers ke??

Thursday, September 29, 2016

HAPPY BIRTHDAY SAYANG IBU _ sweet 8 y/o

29 September 2008...
Hari berpuasa ke 29.. Maghrib tu lepas berbuka ibu bergegas ke hospital Batu 24, Kuala Berang..
Sebelum tu dah sakit2 sebenarnya tapi saje ibu nak bagi laluan ke ayah nak berbuka.. masa tu Paklong Melaka pun ada, datang berbuka di umah kita...
Lepas ayah solat terus hantar ibu ke hospital. ibu pun xde selera dah nak berbuka puasa.. sbb dah sakit kan...

Jamuan Aidilfitri Jabatan Kastam 2016

 1.8.2016 Malam
Jamuan raya jabatan ibu.. siang tu ada gotong royong masak bihun goreng.. sebab bahagian ibu kena buat bihun goreng.. 2 jenis.. merah dan putih..
masa ni ibu masih belum naik keje (cuti bersalin) tapi join la jugak sebab boring jugak dok kat umah je kan.. :)

Wednesday, September 21, 2016

Adik BeraDik Ibu

Ini gambar adik beradik ibu..
Masa ni kami semua balik beRaya Haji di Kluang..
Alhamdulillah dapat kumpul semua..
Tapi Raya Haji kali ni agak hambar sebab abah x sihat..
Plan awal nak aqiqah baby Haziq kat kampung tp x jadi..
x apa la. ada rezeki kita buat Raya Haji next year pulak.. korban ramai2 seronok sikit :)

Sunday, September 18, 2016

Selamat Pengantin Baru Angah

17.9.2016 sabtu
hari ni majlis pernikahan dan persandingan angah..
angah ni sepupu kak ji, sebelah ayahchik..
 

Wednesday, September 14, 2016

Kelahiran Anakku Yg Ke 3

Baby dah 2 bulan 6hari.. baru ibu sempat nak update entry pasal kelahiran adik.... maklumlah busy bebenor.. Dengan raya la... ni baru ibu ada kesempatan... cuti bersalin 3 bulan la katakan... :)

Gambar kat bawah ni adalah gambar pregnant ibu beberapa hari sebelum melahirkan adik.. hehe

AIDILFITRI 2016

6 Julai 2016... Rabu
Yeayyy dah raya!!!!
Amboi sukanya... x ingat ibu lama cuti puasa kali ni.. tapi Alhamdulillah.. dpt jugak puasa 6hari.. hehe

Wednesday, August 3, 2016

National Annual Awards Nite 2015 | Agensi2 Takaful Malaysia Berhad Malaysia

1.4.2016
Majlis penghargaan kepada agensi2 Syarikat Takaful Malaysia Berhad (STMB) seluruh Malaysia..
Dapat jugak ibu join memandangkan majlis diadakan di Kuantan Pahang jer.. laratlah ibu nak join walaupun ibu tengah sarat.. hehe


Monday, August 1, 2016

Malam Pengahargaan Agent | Nur Muhammad Agency

Alahai..lamanya entry.. x sempat2 nak post.. ibu sibuk ngat kejar nak setel fail sebelum cuti bersalin.. hehe
Ni citer masa kita attend event paklong buat utk agent2 dia.. ibu pun salah seorang agent di agency paklong.. hehe
Masa ni ibu baru habis berkursus smgu di AKMAL Melaka..
Then petang rabu tu ayah datang ke AKMAL ngn anak2 amik ibu, then kita terus ke Melaka, umah paklong..

Monday, April 25, 2016

Majlis Persaraan Bos Tuan MJB

20.3.2016 Ahad malam
Majlis persaraan Bos Penguatkuasaan.. dulunya pernah menjadi bos Pematuhan/Audit..
Majlis diadakan di kedai ikan bakar bawah jambatan Chendering

Tuesday, April 5, 2016

Aktiviti anak2

Sejak kami berpindah dok kuarters Durian Burung ni, kami kerap ke Taman Tamadun Islam ni..
maklumlah dah dekat..
anak2 pulak jenis x boleh dok diam kat umah.. mesti nak kuar umah main basikal ke, kasut roda ke..
so hari ni ibu ayah bawa anak2 ke TTI main kasut roda.. rasanya time ni hari Khamis, lps ibu balik keje..

Majlis Bertandang ke Melaka | Tahniah adikku

 12.02.2016 Jumaat
pagi2 dah gerak ke Melaka & stay umah Paklong
esok majlis bertandang maksu dgn paksu :)
sampai umah paklong lebih kurang jam 3.00ptg

Monday, April 4, 2016

Perpindahan | Perumahan Kastam Durian Burung

 5 Feb 2016.. Jumaat
Kita mula pindah barang2 ke kuarters..
Gambar2 rumah ni bukan rumah kita dok skrg.. tp rumah kawan ibu.. sama je design dia.. masa ni ibu survey2 sbb nak tgk ukuran langsir.. ibu nak jahit sendiri je.. nak upah habis beribu RM jugak..aduhhh..

Friday, March 11, 2016

Tak sabarnya nak dapat baby :)

Minggu ni dah 29 weeks... 
X lama dah tu... 11 weeks to go... x sabarnya ibu nak dpt baby..
Baby boy insyaAllah.. tgklah kat baju2 & barang2 yg ibu beli ni... majority in blue :)
Mudah2an selamat semuanya...
Barang2 baby ni kena la beli baru belaka... dah 8 tahun jarak dengan kakak farah..

Monday, January 4, 2016

HAPPY BIRTHDAY SAYANG IBU, HAIQAL 9 TAHUN

Today 21 Dis 2015
Esok kita nak gerak ke Johor.. balik kampung ibu sebab maksu nak kawen...
Tapi malam tu along request sampai menangis2 nak sambut birthday dia dengan kak ji dan iman.. padahal kak ji dan abg sarhan dah sambut sebelum ni lagi.. sebelum abg sarhan balik Neg 9...
Birthday along adalah pada 23 Disember..

BALIK KAMPUNG | MAJLIS PERKAHWINAN ADIK BONGSU ~ SITI NUR AZLIN

Masa yg dinanti dah tiba.. off course la ibu yg x sabar2 nak balik kampung jumpa atok nenek, adik beradik dan anak2 sedara yg cute miut...
Dan pagi tu jugak berlaku tragedi menyanyat hati... 
Along x nak ikut kami balik kampung sebab nak stay kampung dgn kak ji dan iman..
Ini memang mencabar kesabaran ibu...
dan akhirnya selepas ibu mengamuk baru la along nak follow... 
Sabar je la :(


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...