Ibu ada followers ke??

Wednesday, August 3, 2016

AIDILFITRI 2016

6 Julai 2016... Rabu
Yeayyy dah raya!!!!
Amboi sukanya... x ingat ibu lama cuti puasa kali ni.. tapi Alhamdulillah.. dpt jugak puasa 6hari.. hehe
Pagi 1 Syawal kita balik ke Kampung Tanggol selepas ayah dan along solat raya kat masjid Durian Burung.. Sehari suntuk kita beraya di Kg Tanggol, umah adik beradik ayah termasuklah yg di Bukit Payong.. Jam 11.00 mlm baru kita balik umah... haiii penat betul ibu sebab kena pack baju2 lak nak balik raya ke kampung ibu kt Kluang esok awal pagi... tp excited punya pasal, dpt tido 2jam je pun jadilah... hehe

anak kak Ji... Iman Irfan...





Ni plk kami otw ke Kluang... Alhamdulillah.. adik haziq sangat2 behave.. x buat peel langsung... adik memang baik sangat2.. dlm pantang haritu pun adik langsung x peel.. nangis nak susu tu adatlah.. nama pun baby.. tapi peel pelik xdela setakat ni... Alhamdulillah... adik memang anak yg baik :)

Ni masa beraya di Johor..
Ibu & kakak... tahun ni banyak buat jubah je senang... malas nak pikir.. hahaha






kami berlima




sayang si kecik ni...



10 Julai (Ahad) kami gerak balik ke Terengganu.. esok dah start sekolah...



Bawah ni masa kak syakila dari Kemaman dtg beraya ke rumah kita sambil nk tgk baby haziq



Adik diriba Mokde
alohhh.. tertunggeng tido.. lebih nyenyak nampaknya

Masa ni beraya ke rumah senior ibu dlu2 masa keje kat Jabatan Audit Negara... open house kata kan...
Jumpa dgn en saiful dan isteri



ni pulak dah last2 raya... atok datang umah kita.. tido 2 mlm jer.. maklumla.. atok bukan boleh tinggal umah dia lama2.. :) but okla.. hilang jugak rindu ibu kat atok dan nenek... ni kali kedua atok datang ke kuarters.. 1st time haritu masa ibu lepas melahirkan baby haziq haritu...
nenek yg sangat2 baik hati
Ni pulak masa ibu masih dlm pantang.. rasanya 35hari.. tujuan utama adalah nak setel permohonan nak buat takaful+medicalcard utk suami kepada Cik Aisyah.... pantang, pantang jugak... rezeki jgn ditolak.. hehehe
ok... bawah ni plk gambar2 raya Day 1 family ibu beraya di tempat masing2..hehehe.. jom layannn je la... :)

Ni kat uma atok








Ni i'in... anak cik salim beraya di kedah
family paklong.. beraya di Terengganu
paksu & maksuuĆ¹
adik i'in... namanya ibu lupaan sihhh..  lahir sehari sebelum baby haziq...hehe
ni la cik salim & cik fiera.. beraya ke kedah


Ni masa family ibu di Johor beraya ke merata tempat






Ni pulak masa atok nenek dan maksu attend open house paklong di bukit rambai Melaka
SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!!
MAAF ZAHIR DAN BATIN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...