Ibu ada followers ke??

Thursday, June 20, 2013

Pulau Langkawi | Shopping Lagi @ Idaman Suri

ini la Idaman Suri.. syurga membeli pinggan mangkuk..

ramai kaum mak2 suka shopping disini berbanding tempat lain.. sebab katanya disini banyak pilihan.. murah2 pulak tu :)
jom layan je gambar2 barang jualan dalam kedai ni..

barang2 kaler putih ni nampak je macam kaca kan? tapi sebenarnya melamine.. x la berat..

set dulang ni pun murah jer.. hanya RM15.90


cantik kan mangkuk2 melamine ni?? ibu pun x lepaskan peluang beli melamine yang berpatern2 ni :)

set pinggan plastik ni, 6 keping hanya RM7.50..
boleh gak guna masa buat majlis makan2 gulai ke.. senang nak basuh..
set cawan hanya RM9.50.. tanpa teko... corak2 tu yg cantik tu..




kuali2 pun murah..


tengok set kaca ni.. hanya RM29.90
siap dengan cawan, pinggan, piring kuih, mangkuk..

set porcelin


comel kan set cawan ni.. siap ada permata2 lagi :)
sayang rasanya nak guna..hehe
set cawan bawah ni siap dengan manik2 lagi..


hasil shopping round ke 2
disebabkan barang2 belian nanti susah nak bawa balik, ibu decide beli beg beso ni..
memang ada niat nak beli pun sebelum ni..
melayang RM130 hanya untuk beli beg jer.. haihhh~
dalam keta pun xde space dah nak letak beg ni..
terpaksa kami bersempit2an dalam keta on the way balik ke motel..

balik dari Idaman Suri, kami berkejar2an nak masuk Under Waterworld...
rupa2nya Under Waterworld dah tutup jam 6 petang tadi.. 
ingatkan buka sampai malam ke..
kecewanya la kami sebab memang teringin sangat nak masuk situ..
padahal dekat sangat dah dengan tempat kami menginap.. cuma masa amat2 mencemburui kami..huhu..
 
xpe2.. ibu reserve nak masuk dengan ayah+anak2 ibu soon... :)
 
 to be continued..

No comments:

Post a Comment

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...