Ibu ada followers ke??

Sunday, January 24, 2010

Pasar Minggu

Hari Sabtu yang lepas, 23.1.10 ibu, along, farah, mak ngah & abg chik gi bandar k.berang..awalnya, ibu rasa bosan lak dok umah, x gi mana2..ayah lak gi keje..so, ibu kol mak ngah ajak gi k.berang..kebetulan mmg mak ngah planning nak gi..ibu pun nak join sekali la..kita bertolak dalam kul 10pagi sbb tunggu abg chik bangun tido..x jauh pun dari umah kita..x sampai 15minit pun..sampai je kat bandar, terus gi pasar minggu..xde nak cari apa pun..saje cuci mata..along lak dpt ultraman baru..kat umah tu dah berape byk ultraman dia..ada yg dh hilang kepala, hilang kaki, tangan dll..tp dah along nak, ibu beli la gak...kang dibuatnya konsert kat situ, ibu gk yg malu..huhu
Lepas beli sikit makanan & buah2an , kita pun nak balik dah sbb cuaca semakin panas..farah lak dh sampai masa nak tido..kebetulan ibu park kat area funfair..bila along nampak je train (xtau apa nama benda tu) kat situ, along terus berlari nak naik..terkeseng2 wat muka..mulanya, ibu x bagi along main sbb ibu nak balik cpt memandangkan farah ngamuk dh nak tido...at last, ibu bagi gak along main..itupun lepas along wat konsert solonya pada hari itu..habis naik train tu, x balik lagi..mak ngah lak nak potong rambut..hantar la pulak mak ngah potong rambut kat salon apa ntah namanya..lupa dah..lama la jgk menunggu sampaikan along reka nak main yg bukan2 dalam salon tu..maklumlah, budak overactive ni x boleh dok diam.. sbr je la melayan karenah along..farah lak ok je w/pun nak tido sgt dh..then, lebih kurang kul 12.30pm kita sampai umah..farah pun dh tertido dalam keta otw nak balik..sian farah..


video

No comments:

Post a Comment

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...