Ibu ada followers ke??

Thursday, February 9, 2012

good news for early 2012

apa ek good news tu??
Rasa2 apa??
cer teka...cer teka...
Actually, smlm ibu terima ucapan tahniah daripada Timbalan Pengarah Audit Negeri
ibu pun terperanjat gak sbb apa kan...
ingatkan naik pangkat ke..heheh
rupanya ibu telah dicalonkan sebagai salah seorg yang akan terima APC tahun ini
Ibu sgt terkejut & happy sebenarnya
maklumlah, tahun ni baru nak masuk tahun ke 5 ibu berkhidmat
rasa mcm terlalu awal...

APC tu apa ek??
APC tu stand for Anugerah Perkhidmatan Cemerlang
Kakitangan Kerajaan memang menantikan anugerah ni
sebagai penghargaan penat lelah kita membantu jabatan la kan..
bukan senang nak dpt...
tapi x pasti dapat ke x lagi sebab ini baru pencalonan dari cawangan negeri
nama ibu & 3 yg lain yg dicalonkan akan dihantar ke HQ
kemudian HQ yg akan membuat keputusan
btw, tahniah kepada diri ibu sendiri
kalu x dpt pun, ibu dah rasa happy sangat sebab at least JAN caw Terengganu menghargai kerja ibu
Bos/pegawai atasan nampak jugak effort kita sebagai kakitangan yang komited pada kerja
InsyaAllah
Segalanya bergantung kepada rezeki...



2 comments:

  1. Tahniah..
    sebagai motivasi utk meningkatkan mutu kerja.

    ReplyDelete
  2. betul tu...sgt2 bermotivasi skrg..

    ReplyDelete

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...