Ibu ada followers ke??

Tuesday, June 23, 2015

training & game netball

Lately sangat sibuk dengan kerja hakiki, x sempat ibu nak up story masa pegi main netball haritu...
8 Jun ibu gerak ke Kuantan untuk menjalani latihan netball bersama geng2 dari Kelantan dan Pahang.. so 9hb dah start training sampai 11hb.. siang malam ok! penat~
training dibuat di dewan SMK Astana, Jln Sungai Lembing.. tempat selection haritu..


kat kuantan ni ibu stay kat kuarters kastam.. kt Bukit Pelindung.. jalan hala ke Teluk Chempedak..
saja tunjuk gambo makanan yg murah2 saja.. kat Teluk Chempedak.. boleh x skrg ni jumpa chicken chop harga RM5, lamb chop RM13 ??... murah giler.. set burger ni RM5 je tau.. x caya?? haha
ermmm.. bila nak bawa anak2 makan kt sini.. sedap pun sedap... ramai pelanggan..
 12 Jun:  ibu & the gang bertolak ke KL dan menetap di pusat latihan Agrobank di Bangi, Seri Kembangan.. kami naik bas JKDM Pahang..
no bilik..


sampai pusat latihan, kuar balik cari makan.. pastu dorg nak merewang ke Alamanda round2 cari barang..

ni coach yang melatih ibu & the gang.. Puan Noraini kalu x salah.. kami panggil dia 'coach' jer
 puan ni lecturer di UMP.. ajar Sains Sukan.. tapi memang aktif aktiviti luar mcm netball dan sukan2 lain..  biasa ada undangan menjadi coach dan referee :)
tengok luggage hijau tu.. ibu yg beli.. murah kat sini.. kat Trg xde.. konon2 aim nak bawa ke Sabah la tu kalu netball menang.. hahahah
hari game.. 13 Jun berlangsung di Dewan Serbaguna Kompleks Kuarters KLIA, Nilai..
main 1 game je.. kalah mati.. team pantai timur vs team HQ/KLIA/Putrajaya... memangla kalah.. ermm
nape la x buat liga.. at least ada jugak harapan nak menang main ngan team lain... seumur hidup, ni la 1st time join game netball main kalah mati.. ntah apa2 ntah.. :(


muka kalah.. tapi x pe la.. next year main lagi :)
sementara tunggu nak balik, lepaking dulu.. jam 12.00 lebih bertolak balik trg naik keta member opis..


No comments:

Post a Comment

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...