Ibu ada followers ke??

Tuesday, December 22, 2009

Anakku Joget

Lihatlah anak2 ibu yg suka joget..huhu..Actually farah yang sangat suka joget..pantang dengar lagu yang rancak2 sikit, mesti goyang terus badan tu..x kira la pagi ke, ptg ke, baru bangun tido ke, lepas nangis ke, kalu dgr lagu rancak mesti goyang satu badan..Along lak juz ikut2 farah jer...joget along ganas & merbahaya..boleh mencederakan farah..hahaha..mana taknya, joget macam nak bertinju...Actually along x suka pun joget2 ni, dia lebih prefer bergomol/berlawan ngan sesapa la especially ayah dia..kdg2 ibu pun jadi mangsa gak tp disebabkan ibu ni jenis x berapa nak melayan, tu yang dia suka bergomol ngan ayah dia tu..ni penangan ultraman gaia la ni..kalu dh tgk ultraman, duduk depan tv x gerak2..itu je la masa along dok diam, selain tido..hahaha..

video

No comments:

Post a Comment

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...