Ibu ada followers ke??

Wednesday, December 23, 2009

happy 3rd birthday along...

Happy birthday sayang.....sebenarnya hari ni, 23.12.09 merupakan hari lahir along yang ke-3.. ibu doakan semoga along sentiasa sihat, semakin cerdik, semakin handsome & cute but kurangkan buas/'over active'..hehe..

Semalam ibu dah belikan hadiah sempena birthday along...hadiahnya jeng...jeng..jeng..mini swimming pool..not sooo expensive but it can make along happy..the price is RM39.90..huhu..ibu cari yang besar sikit supaya adik pun boleh join sekali..balik je dari kerja, ibu tunjukkan hadiah tu kat along..bila along nampak je gambar kat sampul plastik tu, along terus kata ''nak mandi sini''...erm..apalagi, ayah pun pam la swimming pool along tu...mmg x ingat..along mandi sampai maghrib...itupun bukan stop mandi dengan rela hati, tapi ibu takut2kan dia mandi ngan hantu raya n ibu nak tutup lampu..baru la dia nak naik..hahaha
InsyaAllah, birthday along akan diadakan pada jumaat ni, 25hb jam 3ptg..ibu plan nak sambut kat kfc tapi makcik bagi cadangan wat kat umah jer untuk save budget..makcik nak wat nasi minyak...so, what can i do..ibu juz follow sbb nak jaga hati semua org..huhu..entry for along's birthday party will be post later..




video

No comments:

Post a Comment

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...