Ibu ada followers ke??

Thursday, June 2, 2011

EXTERNAL HARD DISK

Alhamdulillah..
happy sangat hari ni sbb ibu dah dapat apa yang diinginkan
apa bendanya tu???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
~taraa~

portable external hard disk drive
500GB
cukuplah 500GB, ni pun dah cukup besar kapasitinya
bukan nak simpan apa pun
cuma gambar2 kenangan dan sewaktu dengannya
selama ni bukan x boleh beli lagi
tp maklumlah, kat Terengganu ni susah sgt nak jumpa PC fair
kalu diberi pilihan nak mahal ke nak murah
mestilah nak yang murah sikit kan??
hahahahha
(sangat berkira)
kebetulan ada sebuah kedai komputer berhampiran Wisma Persekutuan buat promotion
boleh la dapat dengan harga RM190 + cover dia
ibu pilih jenama Hitachi ni sebab:
1. lebih ringan (senang nak bawa hari2, masuk dalam handbag)
2. design / textured body yang lebih menarik
x lupa, ada warranty 3 years..
:) :) :)

6 comments:

  1. sebijik ngn aku punya ext..tp dh lama dh aku beli.time pc fair dulu2..time tu harga dalam rm 160 tp x de cover bag dio..ok la ade ext nih.a.x susah la nk isi bape byk ponn ..

    ReplyDelete
  2. lagi murah la ko punya....ishhh...mahal lagi la yg aku ni eh..aku tanya tuan kedai tu harga biasa berapa, dia kata rm200+...hampeh!!

    ReplyDelete
  3. aku tny hubby aku balik..x sampai pon 160..dlm 150++ je..aku pon dh lupe..biasa kt PC fair murah skit..

    ReplyDelete
  4. itula, trg ni ssh nak jumpa pc fair....kalu ada pun, aku yg xtau..hehe

    ReplyDelete
  5. dah lama nak gadjet ni..tp tak dpt2...huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. alin, insyaAllah, ada rezki tu nnt..

    ReplyDelete

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...