Ibu ada followers ke??

Saturday, October 13, 2012

along + farah + ultraman

hari ni ibu nak cerita pasal kesukaan & kegemaran along..
apa lagi kalu bukan ultraman...
lately adik pun dah terikut sama minat kat ultraman
bukan sekadar minat tengok gambar & tengok cd jer..
ni siap tau nama ultraman tu sekor2...& boleh hafal lagi lagu tema ultraman..
haihhhh~ passion sangatlah dema ni ke ultraman..
yang paling membahayakan sekarang ni bila along & farah beraksi jadi ultraman...
siap pilih nak jadi ultraman apa..
gaia? cosmos? taro? mebius? seven? dan macam2 lagi..
ibu pun x ingat..
yang bestnya ada yang tukang melayan...
siapa lagi kalu bukan ayah dia la...
nak tau ayah dia jadi apa ?? off course la jadi raksasanya...
apa lagi....gomol je la kerjanya... :)



video: ayah as raksasa vs ultraman betina + ultraman jantan
  video

2 comments:

  1. anak kak ila pun addicted to ultraman esp aqil.. tp mainan ultraman dia selalu tak panjang jangka hayatnya coz jd bahan berlawan.. pastu kalau tgk ceria, boleh hafal schedule citer ultraman.. kuat tol penangan ultraman kat budak2 ni..

    ReplyDelete
  2. betul kak..lagi la lately waktu maghrib wajib ada siaran ultraman kt ceria..mencabar btl nak ajo anak.. tu blum bape kpg cd dah beli.. mainan tu sbhgn je tu..yg lain sy x upload gmbo..kdg kata ke dia, kalu lapo mkn ultraman..haha..tp bila pk2 balik xpe dia minat bnda ni.as long jgn smpai dia xbuat bnda lain kerana main ultraman je kan...:)

    ReplyDelete

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...