Ibu ada followers ke??

Friday, December 12, 2014

Menghitung Hari

Hari2 ibu menghitung hari
Less than 20 hari nak balik dah..
Happy mmg happy tapi lepas ni kena study hard la pulak pasal gst.. sebabnya kalu ibu ditempatkan di bhgn gst, insyaAllah wajib kena bagi ceramah kat syarikat2 yg berdftr dengan JKDM for gst... aduhaii

Dalam tempoh 18 hari akan datang ni, ibu takut nak exam... nak public speaking.. nak ujian renang... hihi..
Tapi x sabar nak gi panjat gunung... can't wait.. huhu~

7 comments:

  1. Exam tentang perkara2 berkaitan perkastaman...utk pass kursus asas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak lulus exam tu, kire xdpt keje ke cmne tu kak? khursus ni kre cnfirm kte dpt kerja tu ke atau kna lulus exam dlu?

      Delete
  2. kak, klu yg tk pndi berenang, cmna yaa?? kena ajar tk smpi pndai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia akan ajar.. yg x pandai juga nak buat mcmana.. tp bg akk yg x pandai ni, tahu la sikit2. Cuma kat kdlaman 12kaki tu x boleh lama

      Delete
  3. owh...cmtu kh?? legalh jg dgr.. rsu jg klu kna pnggil, tp tk pndi berenang..asal berenang, tenggelam jer.. nway, tq kak. slmt bjuang utk mnggu2 terakhir latihan..

    ReplyDelete

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...