Ibu ada followers ke??

Tuesday, April 7, 2015

Wish me luck | Exam Undang_undang

8.4.2015 Rabu
ibu amik exam hari ni.. utk paper perlembagaan dan undang-undang am, kod 5102B, Bahagian B..
member2 ibu yg dlu dari jabatan lain, semua minta pengecualian tp kes ibu ni lain sikit...
Tempat keje lama ibu, Jbtn Audit Negara requirementnya just seat exam 5102A je dah memadai utk pengesahan jawatan.. tapi Jabatan Kastam ni nak kedua2nya sekali.. ermmm xpe r.. amik la jugak.. nak sah jawatan punya pasal kan...
 
Buku2 ni nampak baru kan??? Tapi bukan ibu beli pun... ibu pinjam dari cik yann..
Alkisahnya ibu pegi perpustakaan negeri.. konon cari2 buku nak pinjam.. last2 org kaunter kata x boleh pinjam cik adik. Untuk rujukan jer... terkejut den.. adoii macamana ni???
Mujurla en abg cik yann bos kat perpustakaan negeri ni.. dptla jugak buku2 ni.. lega... nak beli 1 buku yg terkandung pelbagai akta2 tu x berbaloi sebab pakai sekali je kan.. (konfem lulus la tu..hahaha) mudah2an lulus la paper ni.. aamiin...
Ini dia buku yg terkandung semua jenis akta. Kawan2 baru keje semua beli.. tapi cari kt kl la.. sbnrnya ibu trlupa nak kirim.. tu yg terhegeh2 cari kat library negeri.. itu pun x cukup akta ibu bawa masuk dlm dewan periksa.. cer tengok senarai buku akta kat gambar bawah tu.. 2 buku akta xde.. akta taksiran dan akta perwakilan kuasa.. redah je la exam ni... study pn x sempat.. sibuk memanjang dengan gst... gst lagi.. dengan operasinya la.. dgn fail CP la... ermmm.. mudah2an lulus la.. walau hanya cukup makan.. rasa mcm x konfiden tapi.... wait & see.....

2 comments:

  1. Salam ibu yatt.. Saya akan masuk kirsus di akmal bulan depan. Ingat nak dapatkan tips skit dr ibu yatt. Kalau tak keberatan. Ni no saya 0125454331- azuana

    ReplyDelete

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...