Ibu ada followers ke??

Sunday, October 23, 2016

Mandi pantai @ Pantai Tok Jembal

 lamanya x mandi pantai kan???
Alkisah...
sebelum ni along & kak farah kena gatal2 kat kaki dan tangan..
doktor suggest gi mandi air laut, selepas doktor bagi ubat..
so, disinila kita...
15 Okt 2016, Sabtu kita ke pantai Tok Jembal..
bukan nak mandi suka2 sangat tapi sebab nak kenakan air masin jer..
baby pun kena jugak ni.. hadeila.. kesian sungguh.. nak kata penyakit mulut kaki tangan, dia x demam.. cer tengok tapak tangan adik ni...

cuaca sangat2 best.. x panas.. x hujan 
 tu ibu tengah celup adik dalam air..
behave sangat la dia.. x nangis pun.. suka lagi ada :')
2 org ni memangla pantang jumpa air.. sejak kecik lagi..haha
  
 ni pulak pada 21 Okt 2016, Jumaat.. ayah janji nak bawa mandi pantai lagi.. gi hari ni jugak sebab esok Sabtu nak balik kampung tanggol, kemas2 umah kg sebab kita nak berpindah balik ke sana semula..
kesian umah kita dah mcm umah kena tinggal dah :')
tengok adik tu.. x geli pun kaki jejak pasir.. x macam kak farah dulu2, kaki sentuh pasir terus nangis.. haha

 
  lama jgk ibu dok lepak kat gigi air ni.. adik tetap cool... teruja kot. haha
ramai jugak orang mandi petang Jumaat tu 
inilah budak comel yg cool tu.. sporting habis.. hihi 
baby haziq 
k bai.. 

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...