Ibu ada followers ke??

Sunday, February 19, 2017

yeayyy abah ibu datang Terengganu!!

8.2.2017 Rabu malam atok call ibu
atok kata esok pagi atok & nenek nak gerak mari Terengganu
ibu agak terkejut la jugak.. sebab atok bukannya sihat macam dulu..
biasanya cik Sarum yang drive kereta kalu atok nak mai Terengganu 
gambar ni atok baru sampai, dalam pukul 3.00 ptg Khamis tu..
ibu pun x balik keje lagi..
 


Hari Jumaat kita x kemana2 sebab ayah demam.. 
Hari sabtu 11.2.2017 kita ke TER mandi kolam
plan asal nak ke sungai belukar bukit & Kg Betong, tempat kita mandi tempohari tapi x jadi sebab tgk hari gelap nak hujan..
ayah x join pun sebab ayah x balik keje lagi masa ni..
baby haziq sebelum mandi kolam..
budak 2 orang ni memang pantang jumpa air.. sanggup berlapar x nak naik.. :)

adik kesejukan.. takut masuk kolam..
1st time ni adik mandi kolam


mandi kejap jer.. terus ibu bilas.. ibu pun sempat mandi kejap jer layankan adik
atok nenek dah join masuk kolam

kita jadi pemerhati je ye adik :)



peace by atok & nenek :)
lepas mandi kita mengurut :)

2 comments:

  1. Wah relaks tul Pak Cik Hamid ngan kerusi urut... hehe

    ReplyDelete

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...