Ibu ada followers ke??

Tuesday, April 20, 2010

kereta kontrol

Actually, pada hari Sabtu yg lepas ibu ada belikan along kereta kontrol...Masa tu ibu gi Giant sbb nak cari barang sikit..ibu hanya belikan mainan itik jer untuk farah..ibu sangkakan farah x minat dgn kereta2 ni...bila sampai je kt umah, farah sgt teruja melihat kereta along boleh bergerak2..tu yg membuatkan farah berminat nak kereta tu..Disebabkan kereta itu, along dan farah bergaduh berebut kereta..so, ibu buat keputusan utk beli 1 lagi untuk farah..Suka sgt farah bila dpt kereta kontrol.. so, skrg ni mereka main kereta bersama2...lega ibu, masalah pun selesai..

kereta berwarna merah tu along punya, manakala yang biru tu farah punya..
along mmg suka sgt kereta berwarna merah..walaupun farah dpt kereta baru, along xde intention pun nak tukar dgn yang baru.
apakah yg sedang along fikirkan??along & adik main bersama

apakah yg sedang dibincangkan oleh mereka itu??


4 comments:

  1. waaa..sonok la anak2 dpt keta conrol yer....mestia syik duk main jer tu :)

    ReplyDelete
  2. ha'ah..nampak diorg sgt seronok main keta kontrol..bila along main keta kontrol ni ngan kawan2 lelaki kat halaman umah, farah sibuk nak join gak..ke hulu ke hilir bw keta dia..suka sy tgk..hahah

    ReplyDelete
  3. huhhhhh...best kan tgk bebudak ni main kete control nie

    ReplyDelete

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...