Ibu ada followers ke??

Tuesday, October 29, 2013

inner magic memang best!

sejak layan citer Love You Mr Arrogant (LYMA), ibu minat la pulak nak pakai shawl..
dulu tengok orang pakai, x rasa pun nak pakai..
tapi now bila tgk Zaara dalam citer LYMA pakai shawl sokmo, ermm ibu pun galok gok nak cuba pakai, terasa nak follow Zaara gitu..

bila pakai shawl, off coz la kena pakai inner kan...
selama ni ibu rasa x gemar pakai shawl sebab nanti muka ibu nampak tembam gila.. huhu..

sama bolat dengan adik :)



 bila ibu tengok kat fb ramai la yg offer jual inner magic, terasa la nak cuba kan??
ibu pun try beli kat fb ni..
harga RM10 sehelai..
kalu beli 10pcs dapat free 2.. (RM108)
beli 7pcs free 1.. (RM76)
postage tanggung sendiri yer :)
 memula order 2 keping jer nak testing... kaler kuning & hitam..
bila dah pakai rasa selesa & best, borong utk 2nd time pulak..

ini la bentuk sebenar inner magic
 potongan di belakang..
tu yg buat telinga ibu x kepek
yang bestnya pakai inner magic ni, telinga x kepek, lebih2 lagi ibu pakai subang yang sederhana beso, so kalu pakai inner biasa memang x selesa..
lagi yang bestnya pakai inner ni, muka ibu nampak x la bolat sangat walaupun hakikatnya bolat kan.... huhu

 lepas ni banyaklah koleksi inner magic ibu..
bukan inner jer tapi shawl jugak..
tapi ibu rasa x rugi pun sbb bila ibu dah x pakai, boleh bagi kat adik2 yang pakai :)
 pakai dengan half moon pun ok :)
 

6 comments:

  1. Wah...bestnye...nie yg buat sy rase nk try nih..huhu..thx ya...

    ReplyDelete
  2. no prob thisni3zahata.. cuba la.. memang selesa :) pastu nnt boleh share jugak

    ReplyDelete
  3. betapa kuatnya pengaruh Zaaraa....huhuhu.

    ReplyDelete
  4. yatt..cantik la pulak tgk ko pkai...nk kena usha ni..hihihi

    ReplyDelete
  5. tq2..perasan la pulak aku nnt.. try la su.. x mahal pun..huhu

    ReplyDelete

My Dear, Terima Kasih Kerana Tinggalkan Komen Anda!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...